Vusion маз: употреби, дозировки и странични ефекти

Какво представлява Vusion?

Vusion Maint се използва за лечение на обрив с пелени с инфекция с дрожди (кандидоза) при деца и бебета на възраст най-малко 4 седмици. Това лекарство не трябва да се използва за предотвратяване на обрив на пелена.

Vusion Maint може също да се използва за цели, които не са изброени в това ръководство за медикаменти.

Vusion Маз се използва за лечение на обрив на пелена с инфекция с дрожди (кандидоза). Това лекарство не трябва да се използва за предотвратяване на обрив на пелена.

Важна информация

Незабавно се свържете с Вашия лекар, ако детето Ви има тежък дискомфорт или зачервяване на лекуваните области на кожата.

Визията няма да бъде ефективна без чести промени в пелените.

Вашето дете не трябва да се лекува с Vusion, ако детето е алергично към миконазол или цинк.

Vusion маз не е предназначен за употреба при дете, което има слаба имунна система, причинена от заболяване или от употреба на определени лекарства.

Преди да използвате Vusion маз

Вашият лекар ще направи лабораторни тестове, за да се увери, че вашето дете има инфекция с дрожди. Vusion маз не е предназначен за общо обрив на пелена без свързана инфекция с дрожди.

Не използвайте Vusion върху друго дете, дори ако имат подобни симптоми. Той се използва само за обрив на пелени със сходна гъбична инфекция, потвърден от лабораторните тестове.

Не използвайте дете на възраст под 4 седмици.

Използвайте Vusion маз, както е указано от вашия медицински специалист. Следвайте всички указания на етикета си с рецепта. Не използвайте това лекарство в по-големи или по-малки количества или по-дълго от препоръчаното.

Използвайте Vusion маз всеки път, когато сменяте пелена. Внимателно почиствайте областта на пелените и ги подсушете с мека кърпа. Нанесете тънък слой лекарство, но не го втривайте в кожата.

Това лекарство се доставя с инструкции на пациента за безопасна и ефективна употреба. Следвайте внимателно тези указания. Попитайте Вашия лекар или фармацевт, ако имате някакви въпроси.

Измийте ръцете си след прилагането на лекарството.

Vusion маз ще бъде ефективен без чести промени на пелена. За да третирате най-добре състоянието на детето си, сменете пелените веднага щом станат мокри или замърсени. Съхранявайте областта на пелените чиста и суха.

Използвайте това лекарство за цялото предписано време. Симптомите на детето ви може да се подобрят, преди инфекцията да бъде напълно изчистена.

Посъветвайте се с Вашия лекар, ако симптомите на детето ви не се подобрят или ако се влошат.

Не използвайте Vusion маз, за ​​да предотвратите обрив на пелена или може да увеличите риска от инфекция, който е устойчив на антибиотици.

Съхранявайте на стайна температура далеч от влага и топлина. Тръбата трябва да се държи плътно затворена, когато не се използва.

Тъй като Vusion се използва при всяка промяна на пелена, няма вероятност да пропуснете доза. Използването на допълнителен мехлем за нанасяне на пропусната доза няма да направи лекарството по-ефективно.

Предозирането на Vusion не се очаква да бъде опасно. Потърсете спешна медицинска помощПосонска помощна линия на 222-1222, ако някой случайно е погълнал лекарството.

Избягвайте да използвате парфюмирани или парфюмирани сапуни или лосиони, за да почистите района на пелените.

Ако това лекарство попадне в очите на детето ви, изплакнете с вода и незабавно се обадете на лекар.

Избягвайте да приемате това лекарство в устата или влагалището.

Получавайте спешна медицинска помощ, ако детето Ви има някой от тези признаци на алергична реакция към Vusion: копривна треска; Трудно дишане; Подуване на лицето, устните, езика или гърлото.

Как да използвам Vusion маз?

Незабавно се свържете с Вашия лекар, ако детето Ви има тежък дискомфорт или зачервяване на лекуваните области на кожата.

Честите нежелани реакции на Vusion могат да включват сухота или пилинг на третираната кожа.

Това не е пълен списък на нежеланите реакции, а други могат да се появят. Посъветвайте се с Вашия лекар за медицински съвет за нежелани реакции. Можете да съобщите за нежелани реакции на правителството в правителството – 1088.

Не е вероятно другите лекарства, които детето Ви да вземе перорално или чрез инжектиране, ще окажат влияние върху локално прилагания Vusion. Но много лекарства могат да взаимодействат помежду си. Кажете на всеки от вашите доставчици на здравни грижи за всички лекарства, които детето ви използва, включително лекарства с рецепта и без рецепта, витамини и растителни продукти.

Отказ от отговорност: Бяха положени всички усилия, за да се гарантира, че предоставената информация е точна, актуална и пълна, но не е гарантирано това. Информацията за наркотици, съдържаща се тук, може да бъде чувствителна към времето. Информацията за наркотици на Multum е информационен ресурс, предназначен да подпомогне лицензираните специалисти в областта на здравеопазването да се грижат за пациентите си и / или да обслужват потребителите, разглеждащи тази услуга, като допълнение и не заместител на опита, уменията, знанията и преценката на практикуващите здравни специалисти. Липсата на предупреждение за дадена лекарствена или лекарствена комбинация по никакъв начин не трябва да се тълкува като индикация, че лекарствената или лекарствената комбинация е безопасна, ефективна или подходяща за всеки пациент. Информацията, съдържаща се тук, не е предназначена да обхваща всички възможни употреби, указания, предпазни мерки, предупреждения, лекарствени взаимодействия, алергични реакции или нежелани реакции.

1.01.2013-03-12, 10:55:41

Наличност Rx / OTC Rx и / или OTC

Бременност Категория C Рискът не може да бъде изключен

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Диабетна обрива Calmoseptine, цинков оксид, локално, Risamine, Desitin Rapid Relief Cream, Triple Paste, лолининов лосион, Будрео Бут Пастет, Алое Гранде, Unna-Flex Еластична Unna Ботус 4 инча, Обрив, База Clear, Caldesene

Какво ще стане, ако пропусна доза?

Какво ще се случи, ако прекаля доза?

Какво трябва да избегна?

Нежелани ефекти от вида

Какви други лекарства ще повлияят на Vusion маз?

Визия (миконазол / цинков оксид локално)