Суроватъчен протеин фон

Патологична монография “Natural Standard®”, Copyright © 2016 (). Всички права запазени. Забранено е търговското разпространение Тази монография е предназначена само за информационни цели и не трябва да се тълкува като конкретен медицински съвет. Трябва да се консултирате с квалифициран доставчик на здравни грижи, преди да вземете решения относно терапиите и / или здравните условия.

Млякото се състои от два основни типа протеини, клас казеин и клас суроватка.

Суроватъчните протеини съдържат по-високи нива на незаменими аминокиселини Те се използват в сладолед, хляб, супа, бебешка формула и други хранителни продукти.

Продуктите от суроватъчен протеин могат да бъдат обработени по много начини. Крайните продукти често имат различни нива на белтъчини, захари, минерали и мазнини.

Суроватъчният протеин е лесно смилаем източник на протеини. Той също така е популярна протеинова добавка за подобряване на имунната функция и мускулната сила. Той се използва и за предотвратяване на сърдечни заболявания, диабет и костна загуба.

Има добри доказателства в подкрепа на използването на суроватъчен протеин за облекчаване на алергичните симптоми, намаляване на апетита и осигуряване на протеини. Съществуват доста добри доказателства в подкрепа на употребата му за подобряване на нивата на кръвната захар, повишаване на мускулната маса и сила и насърчаване на загуба на тегло. Необходими са повече проучвания, за да се потвърдят тези констатации.

Тази монография, основана на доказателства, е подготвена от Collaboration Research Natural Collaboration