Какво ядат децата, когато пазаруват баровете за бакалии

Изпратили ли сте някога съпруга си в магазин за хранителни стоки, за да запасите здрави стави, само за да го върнете със закуски, месо в кутия и обработено “сирене”? Не сте сами. Може да е стереотип, че мъжете буквално донасят бекон, когато пазаруват, но оживена дискусия в родителската общност доказва, че стереотипът е реалност в много семейства.

Обсъждането започна с една майка, която беше изпратила мъжа си в магазина, защото гърбът й беше излязъл. Той се върнал с консервирани равиоли, картофени чипове и бонбони.

“Не позволявам на съпруга ми да правя седмично пазаруване без списък от мен”, заявява друга майка, която казва, че планира грижите на семейството внимателно през работната седмица през последните три години. “Последният път, когато му казах да готвя нещо здраво, той правеше пилешки ленти с царевица”.

Майка на пет контраста си пазаруване списък – тежък на цели зърна, плодове и зеленчуци – със съпруга си, който видно място белият хляб, горещи кучета, и зърнени култури Apple.

Деликатен сандвич; Част от пресни плодове; Някои бонбони или бисквитки; Ценова лихва

“Изпратих ДХ в магазина за галон от мляко – трябваше да е около $ 3,20 и той се върна с хранителни стоки на стойност 25 щатски долара, включително бонбони и чипс”, разказва друга. (Какво е това с момчетата и бонбоните и чиповете?)

Но дискусията не е свързана с пазаруването на съпрузи. Един след друг, много жени се оплакват, че изглежда, че са в хранителния магазин няколко пъти седмично. “Понякога се кълна, че мога да се прибера у дома от магазина и да започна нов списък след час със неща, които нямам”, казва един.

Друга майка се съгласява, казвайки, че е в магазина два до три пъти седмично, в допълнение към “спиранията на млякото”, които прави съпругът й. – Наистина ме плаши колко ще бъде сметката, когато имаме трима тийнейджъри!

Но една майка намира сребърна облицовка: “Предполагам, че най-добрата част от това, че съм единна, контролирам цялата храна в къщата.”