Какво причинява обща застинка?

Отговор b; Експерт

Ринвирусът (или друг студен вирус) навлиза в тялото ви през носа или устата ви и лесно се разпространява, когато докоснете някого или докоснете обикновени предмети, замърсени със студен вирус като клавиатурата или мишката на компютъра, телефонния приемник, Ястие.

Ако не сте предпазливи по отношение на измиването на ръцете, можете да разпространявате обикновена настинка в семейство, приятели, колеги и хора, които никога не сте срещали в ресторант или супермаркет. Разбира се, ако някой със студ или грип кихне или кашля около вас, вирусът може да се разпространи по този начин.

Докато се охлаждате или мокри не е причина за обикновени настинки, има фактори, които ви правят по-податливи на улавяне на студен вирус. Например, вие сте по-склонни да уловите обикновена настинка, ако сте прекалено уморени, имате емоционален стрес или имате алергии с симптоми на носа и гърлото.

SOURCE

 Отговори,

Изпробвайте знанията си.

Колко дълго сте заразни и други грипни факти.

Едно хапче за отнемане на слуз. Ал; Ден облекчение на задръстванията в гръдния кош; Само Mucinex ® е уникален; Двуслойна таблетка, която започва да се показва; И продължава да работи; 12 часа.

Mucinex® Fast-Max® Nigh; Time. Мулти-симптомна ревизия; Плюс назален деконгестант; Дишайте лесно. Легнете лесно.

Съдържанието в тази рубрика е от или е създадено от името на посочения спонсор. Това съдържание не подлежи на редакционна политика и не се преглежда от редакционния отдел за точност, обективност или баланс.