Какво има в задния ви двор за децата?

Може да е скъпо и отнема много време да се създаде безопасна и забавна детска площадка за игри в задния двор. Една майка, чийто син израства от много от играчките от ранна детска възраст, планира нова игрална площадка и иска помощ в нашата родителска общност.

“Току-що купих комплект за суинг и тя ще бъде тук следващата седмица. Това ще бъде голям хит с децата за известно време “, казва тя.

Дискусията бързо се превръща в предимствата и недостатъците на отделните люлки – това, което расте с децата и какво не, и дали “реколтата” метални комплекти са толкова безопасни, колкото модерните дървени версии. Една майка описва как е приспособила дървения си суинг комплект, ограждайки открито пространство под плъзгащата платформа в клубна къща, с пейка и табла.

Друга майка има хеликоптер с формата на самолет за децата си. “Ние го получихме миналата година от Великден Бъни и може да има до седем деца наведнъж, също и за въображение.” Децата й също се радват да се опитват да отглеждат домати в малкия си градински парцел.

Деликатен сандвич; Част от пресни плодове; Някои бонбони или бисквитки; Ценова лихва

Други популярни елементи за игра включват пясъчни маси, водни маси, свързващи тунели и надуваеми басейни. Няколко майки отбелязват, че държат по-малки играчки на открито, като топки, мехурчета, тротоарни тебешири и пясъчни играчки, които са вградени в кутии за палуби.

Не всеки има двор, пълен с игрално оборудване. Една майка казва, че склонният й заден двор е чудесно за спускане и снеговалеж, но играчки като баскетболен обръч и футболна мрежа се съхраняват в гаража, докато не дойде време да ги използват. Семейството й има голямо предимство пред близкия детски парк, както и друга майка, чийто двор се състои основно от градинско пространство.